لیست بهترین متخصص قلب و عروق ایران | طبیب یار

  • افزودن به علاقه‌مندی 534 بازدید

    اصفهان

    دکتر بهار مرادی
    تماس بگیرید

    دکتر بهار مرادی

    متخصص قلب و عروق پزشک متخصص
  • افزودن به علاقه‌مندی 34 بازدید

    تهران

    dr-parisa-molaei
    تماس بگیرید

    دکتر پریسا مولایی

    پزشک متخصص متخصص قلب و عروق
  • افزودن به علاقه‌مندی 452 بازدید

    تهران

    دکتر سعید یزدان خواه
    تماس بگیرید

    دکتر سعید یزدان خواه

    پزشک متخصص متخصص قلب و عروق
  • افزودن به علاقه‌مندی 527 بازدید

    اصفهان

    دکتر سید میثم مختاری
    تماس بگیرید

    دکتر سید میثم مختاری

    متخصص قلب و عروق پزشک متخصص
  • افزودن به علاقه‌مندی 74 بازدید

    اصفهان

    دکتر - سید - وحید - شریف
    تماس بگیرید

    دکتر سید وحید شریف

    پزشک متخصص متخصص قلب و عروق
  • افزودن به علاقه‌مندی 458 بازدید

    تهران

    شهریار شهریاری
    تماس بگیرید

    دکتر شهریار شهریاری

    متخصص قلب و عروق پزشک متخصص
  • افزودن به علاقه‌مندی 1002 بازدید

    اصفهان

    دکتر محمود هادی زاده
    تماس بگیرید

    دکتر محمود هادی زاده

    متخصص واریس متخصص قلب و عروق
  • افزودن به علاقه‌مندی 61 بازدید

    اصفهان

    تماس بگیرید

    دکتر محمود هادی زاده

    پزشک متخصص متخصص قلب و عروق
  • افزودن به علاقه‌مندی 47 بازدید

    مشهد

    dr-hadi-modaghegh
    تماس بگیرید

    دکتر هادی مدقق

    پزشک متخصص متخصص قلب و عروق پزشک فوق تخصص
  • متخصص قلب و عروق

    ویژگیها و وظایف متخصص قلب :

    همانطور که می دانید وظیفه متخصص قلب و عروق مراقبت از وضعیت عروق خونی است که خون بدن را تامین می کنند. تعیین هرگونه اختلال در سیستم قلبی عروقی ، علت بیماری و… در دسترس متخصص قلب است. لازم به ذکر است که متخصص قلب عمل جراحی را انجام نمی دهد ، اما اگر لازم می داند قلب بیمار تحت عمل جراحی قرار گیرد ، باید از جراح واجد شرایط در این زمینه کمک بگیرد. مهمترین وظایف متخصص قلب عبارتند از:

    • متخصص قلب ابتدا باید آزمایشات لازم را برای تعیین وضعیت قلبی بیمار انجام دهد و تا زمانی که نتایج آزمایش مشخص نشود پیش فرض های خود را در مورد بیماری بیان نکند که ییمار نگران نشود چرا که  استرس می تواند وضعیت قلب را بدتر کند و منجر به آزمایش خطا شود.
    • سپس متخصص قلب آزمایشات را بررسی کرده و معاینه فیزیکی را روی بیمار انجام می دهد. ایجاد پرونده پزشکی برای بیمار ضروری است. این پرونده شامل مجموعه ای از آزمایشات و آزمایشات انجام شده ، نتیجه معاینات فیزیکی ، روش درمان ، دوره درمان ، وضعیت بیمار تا شرایط فعلی و غیره خواهد بود. دلیل نیاز به پرونده پزشکی این است که اگر بیمار تصمیم گرفت در حین درمان به متخصص قلب دیگر مراجعه کند یا اگر متخصص قلب لازم دانست که در طول درمان از سایر متخصصان کمک بخواهد ، می توان این پرونده پزشکی را ارائه کرد. دولت.
    • این امکان وجود دارد که متخصص قلب در طول درمان برای تغییر روش درمان تصمیم گیری کند. در این مورد ، بیمار باید به تابع نظر پزشک باشد شود. عاقلانه ترین کار این است که قبل از شروع درمان ، متخصص قلب داشته باشید ، وضعیت بیمار و نتایج آزمایش را با دقت بررسی کنید و پس از درمان نهایی ، درمان را اتخاذ کنید.
    • متخصص قلب باید در صورت امکان درمان دارویی و غیر جراحی را برای بیمار در نظر بگیرد. جراحی آخرین گزینه است و زمانی استفاده می شود که روش های دیگر روی بیمار اثر نکند. به عنوان مثال ، یک متخصص قلب ممکن است به سادگی شیوه زندگی شما را تغییر دهد و برای شما دارو تجویز کند.

    آزمایشات انجام شده توسط متخصص قلب :

    همانطور که گفته شد ، متخصص قلب علاوه بر آزمایش خون ، باید آزمایش هایی را روی بیمار انجام دهد تا بتواند در مورد این اندام حیاتی بدن تصمیم گیری کرده و علت بیماری را به طور دقیق تشخیص دهد. این آزمایشات عبارتند از:

    • تست آمادگی جسمانی

    این آزمایش به متخصص قلب کمک می کند تا ضربان قلب را در حالت استراحت و حین ورزش مشخص کند و در نتیجه عملکرد و محدودیت های قلب را تعیین کند.

    • آزمایش EKG

    با کمک این آزمایش می توان قدرت الکتریکی قلب را تعیین کرد که به صورت امواج ثبت می شود.

    • آزمایش نوار قلب

    یکی از دقیق ترین آزمایشاتی که به متخصص قلب کمک می کند وضعیت واقعی قلب را بررسی کند ، ثبت وضعیت و عملکرد قلب به عنوان بخشی از برنامه روزانه بیمار است. برای انجام این کار ، یک سری الکترود روی قفسه سینه بیمار گذاشته می شود و بیمار باید هولتر را برای مدتی مثلاً یک هفته همراه داشته باشد. با انجام این کار ، متخصص قلب می تواند وضعیت واقعی قلب را بهتر درک کند.

    • آزمایش اکوکاردیوگرام

    اکوکاردیوگرام تصویری از قلب است که ساختار قلب و نحوه عملکرد آن را نشان می دهد. این آزمایش می تواند التهاب بافت قلب ، پمپاژ خون ، ناهنجاری های ساختاری و عفونت های داخلی قلب را نشان دهد.

    • کاتتریزاسیون قلبی

    در این آزمایش ، متخصص قلب مجبور است یک لوله کوچک را وارد رگ کرده و آن را به قلب نزدیک کند. این امر به متخصص قلب کمک می کند تا از مسیر انتقال لوله و قلب اطلاعات بدست آورد. البته از این روش برای پاکسازی عروق مسدود نیز استفاده می شود.

    • روش رادیواکتیو

    این آزمایش یک روش غیر تهاجمی است که در آن مواد رادیواکتیو وارد بدن می شود و با تصویربرداری هسته ای از قلب و عروق می تواند بیماری ها و ناهنجاری های مربوط به قلب و عروق را برای پزشک آشکار کند.

    دلایل نیاز به مراجعه به متخصص قلب :

    چه زمانی باید به متخصص قلب مراجعه کنیم. در صورت مشاهده هر یک از علائم زیر ، باید فوراً به متخصص قلب خود اطلاع دهید:

    • تنگی نفس

    تنگی نفس یکی از مهمترین علائم بیماری های قلبی عروقی است. تنگی نفس در محل کار ، هنگام دراز کشیدن ، تورم در پاها و تنگی نفس از علائم بیماری قلبی است. این یک علامت خطرناک است که در صورت عدم درمان فوری توسط متخصص قلب می تواند منجر به عوارض جانبی جبران ناپذیری شود.

    • ناراحتی در قفسه سینه

    یکی از علائم ناهنجاری در عروق قلب خستگی قفسه سینه است ، البته این بدان معنا نیست که هرگونه ضعف در قفسه سینه به معنی بیماری قلبی است ، اما باید به آن نیز مشکوک شد. اگر ناراحتی با فعالیت افزایش یابد و به پشت استخوان سینه برود ، نشانه بیماری قلبی است که شدت بیماری و درمان توسط متخصص قلب تعیین می شود.

    • خستگی زودرس

    قلب که دچار نارسایی شده باشد نمی تواند خون را به خوبی در سراسر بدن پمپاژ کند ، بنابراین اکسیژن و مواد مغذی کافی به اندام ها نمی رسد. در چنین حالتی ، بدن انسان به سرعت ضعیف می شود و خستگی زودرس رخ می دهد. بهترین متخصص قلب می تواند این نقایص و ناهنجاری های قلبی را با استفاده از آزمایشات تشخیص و درمان کند.

    • تپش قلب

    اضطراب ، استرس ، فعالیت شدید ، بیماریهای ارثی و ... برخی از مواردی هستند که منجر به تپش قلب می شوند. گاهی اوقات مشاهده شده است که افراد هنگام استراحت دچار ضربان قلب ناگهانی می شوند که به آن آریتمی قلبی می گویند. با توجه به اینکه ضربان قلب بر پمپاژ خون و سلامت بافت قلب تأثیر می گذارد ، بنابراین درمان باید در اولین فرصت زیر نظر متخصص قلب خوب آغاز شود.

    • ابتلا به سرگیجه

    سرگیجه می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. حتی استرس می تواند منجر به این وضعیت در شما شود. اما همچنین نشانه بیماری قلبی و نارسایی است. اگر تا به حال مشکل یا بیماری خاصی ایجاد نکرده اید که باعث سرگیجه شود ، باید برای بررسی سلامت قلب به متخصص قلب مراجعه کنید. حال ، اگر مطمئن هستید که قلب شما بیماری ندارد ، باید علت سرگیجه را در سایر اندام های بدن جستجو کنید.

    • عرق سرد

    یکی از شایع ترین علائم دیده شده در بیماران قلبی ، تعریق سرد است که با علائم دیگری همراه است. از آنجا که افراد مبتلا به دیابت نیز می توانند عرق سردی روی بدن خود داشته باشند ، برای اطمینان از اینکه آیا این علامت به معنی نارسایی قلبی است یا خیر ، باید به ضربان قلب خود توجه کنید و از متخصص قلب خود آزمایش بگیرید.

    در نهایت ، توصیه می کنیم افراد مسن همیشه تحت نظر متخصص قلب باشند. در این سن ، بافت قلب پیر می شود و کارایی آن کاهش می یابد. در نتیجه ، خطر حمله قلبی بسیار زیاد خواهد بود. گفته می شود ، مراقبت از متخصص قلب در این سن ضروری است.