لیست بهترین متخصص واریس در اصفهان

  • افزودن به علاقه‌مندی 980 بازدید

    اصفهان

    دکتر محمود هادی زاده
    تماس بگیرید

    دکتر محمود هادی زاده

    متخصص واریس متخصص قلب و عروق
  • دکتر محمود هادی زاده

    بی شک، دکتر محمود هادی زاده را می توان به عنوان یکی از برجسته ترین متخصصان واریس در ایران و حتی جهان معرفی کرد. ایشان بنیانگذار مرکز واریس اصفهان هستند و به عنوان چهره ای شناخته شده در سطح ملی، افتخار درمان بیماران واریس و نارسایی های وریدی را از سراسر کشور به دست آورده اند.

    سابقه درخشان دکتر هادی زاده در درمان هزاران بیمار با نتایج فوق العاده و بدون بازگشت، گواهی بر مهارت و تخصص ایشان در این زمینه می باشد.

    آدرس: اصفهان، خیابان شمس آبادی، بین کوچه 36 و 38، مجتمع بزرگان، طبقه 3، واحد 310

    تلفن: 03132242165

    دکتر سهیلا مشرف

    دکتر سهیلا مشرف، فارغ التحصیل پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشند. ایشان دارای سابقه طولانی طبابت و کار در بخش‌ های گوناگون پزشکی را در کارنامه خود دارند. تجربیات فراوان در درمان بیماران مختلف، باعث شده ایشان بعنوان یک پزشک فعال و پرتجربه، به امر طبابت و خدمت رسانی به بیمار آن بپردازند.

    تلفن : 09901875725

    کلینیک درمان واریس و زخم‌ واریس

    اگر از زخم های عمیق و دردناک ناشی از واریس و نارسایی های وریدی رنج می برید، دیگر جای نگرانی نیست. ما در مرکز واریس اصفهان با استفاده از جدیدترین روش های درمانی، به شما در التیام سریع و کامل این زخم ها کمک خواهیم کرد.

    درمان کامل زخم های واریس فقط پس از درمان کامل واریس توسط روش های نوین RF و لیزر داخل عروقی امکان پذیر است. متخصصان مجرب ما با بررسی دقیق شرایط شما، بهترین روش درمانی را برایتان انتخاب خواهند کرد.

    به خاطر داشته باشید که واریس و زخم های ناشی از آن باید توسط بهترین متخصص واریس درمان شوند تا از بروز عوارض بعدی جلوگیری شود.

    تلفن: 03132242164

    برای درمان واریس با کدام پزشک مشورت کنم؟

    یکی از رایج ترین بیماری ها در زنان و مردان، اختلالات عروقی واریس است، که معمولاً در پاها بروز می‌کند. این حالت در نتیجه تورم و تنگی وریدهای پاها ایجاد می‌شود که باعث گردش معکوس خون به قلب می‌شود. علائم واریس شامل درد، سنگینی، و تورم پاها هستند. درمان و پیشگیری از واریس ممکن است با تغییرات در سبک زندگی، استفاده از پوشاک مناسب، و در موارد پیشرفته‌تر، روش‌های پزشکی مانند لیزر یا جراحی انجام شود.

    به گفته جراح متخصص واریس کاتلین بویل Vascular surgeon Kathleen Boyle تنها راه برای درمان قطعی واریس استفاده از روش های لیزر و اسکلروتراپی (sclerotherapy) و جراحی است.

    تفاوت رگ های سالم و واریسی

    هنگام مراجعه به متخصص قلب یا متخصص واریس در اصفهان، بهتر است به دنبال افرادی باشید که دارای مدرک برد تخصصی هستند. این پزشکان بیشترین تجربه را در این زمینه دارند و مدرک مشاوره تخصصی آنها نیز کیفیت آنها را تضمین می کند. با توجه دقیق به این امر، بیماران می توانند از بهترین پزشکان بهره مند شوند.

    علائم واریس

    رگهای واریسی آبی و متورم به نظر می رسند و همچنین در زیر پوست چروکیده شده اند. برخی از افراد هیچ علامتی از واریس ندارند زیرا به تدریج کشف می شوند.

    علائم خفیف وریدهای واریسی عبارتند از:

    • سنگینی، سوزش، درد، خستگی و خارش در پاها.
    • علائم با ایستادن یا نشستن برای دوره های بعدی تشدید می شود.
    • تورم پاها یا مچ پا
    • خارش در بر روی رگ ها

    جدی ترین علائمی که باید مراقب آنها باشید عبارتند از:

    • تورم پاها
    • تورم و درد در ساق پا پس از نشستن یا ایستادن فرد برای مدت طولانی.

    علائم تغییرات پوستی مانند :

    • تغییر رنگ
    • خشکی و نازک شدن پوست
    • التهاب
    • پوست پوست شدن
    • زخم باز یا خونریزی پس از جراحات جزئی

    همانطور که گفتیم وظیفه دکتر و متخصص واریس در اصفهان و درمان واریس و بهبود آنهاست. در شهرهای بزرگ همچون اصفهان، مقابله با مشکلات واریسی ناشی از شیوه زندگی، استرس و فشار کاری در افراد، به ویژه زنان، دشوار است. با این حال، خوشبختانه در شهرهای بزرگ، دکتر واریس به راحتی مشاهده می شود.

    به گفته دکتر مک کارتی ( Meghann McCarthy specialist at Heart, Vascular and Thoracic Institute) تمام فعالیت هایی که شما در روز دارید میتواند فشاری روی پا هایتان بگذارد که منجر به واریس عنکبوتی شود. توجه داشته باشید که بی تحرکی نیز میتواند منجر به این بیماری شود.

    این سوال که واقعا درد پا علتش چی می تواند باشد یک علت بسیار گسترده دارد، علت های خیلی زیادی میتواند باعث درد پا باشد. مثلاً خیلی سادست مصرف داروی چربی خون می تواند درد پا را ایجاد کند، آتورواستاتین یکی از علل درد پاست.

    روش های تشخیص واریس

    برای مشخص شدن مبتلا بودن شما به این بیماری و شدت آن پزشکان، از چندین مرحله رایج استفاده میکنند که در زیر آمده است:

    1. تشخیص حضوری و فیزیکی بیمار
    2. استفاده از سونوگرافی دوپلر
    3. روش تشخیص جراحی تزریقی (Venography)

    در روش جراحی تزریقی پزشکان با تزریق یک ماده رنگزا که توسط عکس برداری قابل تشخیص است به بررسی عملکرد رگ ها می پردازند.

    متخصص درمان واریس اصفهان

    درمان قطعی واریس اصفهان

    روش درمان واریس با توجه به شدت بیماری توسط پزشک متخصص تجویز میشود به برخی از این روش لقب معجزه درمان واریس هم گفته می‌شود. که از رایج ترین آن ها موارد زیر است:

    • تغییر سبک زندگی
    • درمان های دارویی
    • درمان واریس در طب سنتی
    • درمان های تزریقی (اسکلروتراپی)
    • روش لیزر
    • جراحی
    • استفاده از جوراب های واریسی

    درمان قطعی واریس پا

    تغییر سبک زندگی

    واریس یکی از مشکلات شایعی در سیستم عروقی است که اغلب به علت ضعف و دیواره نازک شدن عروق اتفاق می‌افتد. به طور کلی، برای پیشگیری از واریس و حفظ سلامتی سیستم عروقی باید به نکات زیر توجه کرد:

    حفظ وزن سالم و کاهش وزن اضافی: وزن بیش از حد باعث افزایش فشار روی عروق می‌شود و ممکن است باعث ورم و ضعف عروق شود.
    ورزش منظم: ورزش‌های متنوع و منظم می‌تواند به تقویت عضلات و بهبود جریان خون در سیستم عروقی کمک کند.

    مصرف مواد غذایی سالم و با ارزش غذایی بالا: مصرف میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، ماهی و گوشت سالم می‌تواند به حفظ سلامتی سیستم عروقی کمک کند.

    استفاده از لباس‌های فشاری: استفاده از لباس فشاری باعث کاهش فشار روی عروق و بهبود جریان خون در سیستم عروقی می‌شود.

    در صورت تشخیص واریس توسط پزشک متخصص واریس در اصفهان، ورزش‌هایی مانند پیاده‌روی و شنا توصیه می شود تا به بهبود عملکرد عروق کمک کنند، و در واقع با استفاده از این روش ها و ورزش ها میتوانید به درمان خانگی واریس پا بپردازید.

    درمان های دارویی

    وارفارین (Warfarin): یکی از دارو های ضد انعقاد خون است که در صورتیکه مبتلا به واریس پیشرفته و در مواجهه با خطر تشکیل لخته خون در وریدهای عمیق ممکن است تجویز شود.

    داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAIDs): معمولاً برای کاهش التهاب و درد در ناحیه های مبتلا به واریس تجویز می‌شوند.

    پنتوکسی‌فیلین (Pentoxifylline): این دارو به بهبود جریان خون در ناحیه واریسی و به کاهش علائمی مانند سنگینی پاها کمک می‌کند.

    درمان واریس با دارو

    درمان تزریقی (اسکلروتراپی)

    در این روش با تزریق یک ماده شیمیایی، رگ های مبتلا به واریس بسته میشوند. این روش در حال حاضر یکی از روش های رایج درمان قطعی واریس پا محسوب میشود.

    تزریق وریدی ماده اسکلروزانت

    درمان با لیزر

    در این روش با استفاده از نور لیزر به گرم کردن رگ ها میپردازند و پس از آن این عمل، منجر به بسته شدن رگ های واریسی میشود.

    درمان قطعی واریس پا به روش لیزر

    جراحی

    در این روش جراحان با جدا کردن رگ های واریسی به درمان قطعی این بیماری می پردازند. در سال‌های قبل بیشتر از جراحی استفاده می‌شد و بیماران مجبور بودند یک جراحی نسبتا سنگین را تحمل بکنند، انواع جراحی‌های مختلفی انجام می‌شود برای اینکه این بیماری را درمان کنند. در حال حاضر خوشبختانه با توجه به پیشرفت‌هایی که انجام شده دیگر بیشتر به این سمت و سو میرویم که از روش‌های غیر جراحی استفاده بکنیم.

    درمان واریس پا با روش جراحی

    درمان واریس در طب سنتی

    یکی از روش های درمان خانگی، استفاده از روش های طی سنتی است که در سال های اخیر در کشور رو به رشد هستند. استفاده از روغن سیاه دانه، زنجبیل، زالو و سرکه سیب طبیعی و از روش های رایج درمان پیشنهادی طب سنتی هستند. توجه داشته باشید بعد از رقیق کردن سرکه با آب، قبل از خواب و هنگام صبح به استعمال موضعی آن برای چند ماه بپردازید.

    درمان واریس با زالو

    استفاده از جوراب واریسی

    جوراب‌های واریس، کسانی که در معرض ابتلا به واریس باشند، بایستی حتما استفاده بکنند. مثلا کسانی که مجبورند خیلی روی پا بایستند: معلم‌ها، آرایشگرها، به کسانی که زیاد روی پا می ایستند توصیه می‌کنیم، همین طور به کسانی که در خانواده سابقه دارند چون که واریس یه بیماری هست که استعداد ژنتیکی و استعداد خانوادگی خیلی در آن موثر هست .ما توصیه میکنیم که درصورت ابتلا به واریس حتما از این نوع جوراب ها استقاده کنید.

    راهنمای خرید جوراب واریس :

    شما میتوانید این نوع از جوراب ها را از داروخانه ها و لوازم پزشکی های معتبر براساس سایز پای خود تهیه کنید.

    حال بررسی این موضوع که تا چه قسمتی از پا بایستی توسط جوراب واریس پوشانده شود را متخصص واریس در اصفهان معمولا تعیین می‌کنند، ولی سایز زدن و اندازه‌ی اینکه هر کسی مثلا چه سایزی برایش مناسب است را فروشنده با مهارتی که دارد، تعیین می‌کند.

    انواع جوراب واریس | طبیب یار

    چه افرادی نیاز به درمان واریس دارند؟

    یکی از عللی که باعث مراجعه بسیاری از بیماران به کلینیک واریس میشه درد در قسمت پاهاست.
    اگه درد پا اطراف مچ باشد علت اصلی این درد ها ممکن است، نحوه کار کردن، نحوه نشستن، ایستادن باشد حتی نوع کفش می تواند باعث ایجاد درد مچ پا بشود.

    دردی که پشت ساق باشه و همراه با خستگی باشد و به مرور در طول روز بیشتر میشود، این موضوع میتواند عاملش واریس باشد، این دردها معمولا علت هایی مانند درد ناشی مفصل زانو و رباط های اطراف زانو دارد. و در این موارد بیماران گزارش میدهند که هنگام نشستن و ایستادن احساس قفل شدگی میکنند و علائم مشابه این را بیان می کنند.

    دردی که از داخل ران ها باشد بیشتر اوقات واریسی نیست. در اکثر مواقع حتی منشا ستون فقرات میتواند داشته باشد، یعنی مشکلی در کمر وجود دارد ولی دردش در ران ها ظاهر می شود .

    دردی که در ناحیه لگن باشهد علت های زیادی میتواند داشته باشد در خانم ها واریس لگنی یا ستون فقرات ممکن است علت درد ها باشند.

    پزشکان در دو حالت واریس ها رو درمان قطعی می کنند:

    حالت اول: موقعی که بیمار ابراز کند من از ظاهر این واریس ها ناراحت هستم، یعنی اینکه من نمی توانم لباس مناسب بپوشم، وقتی که جایی میروم اعتماد به نفس من مختل شده، به هر حال از این واریس ها خوشم نمی‌آید .

    حالت دوم: حالتی است که بیمار ابراز می کند مشکلاتی دارد، ممکن است دچار سنگینی پا شده یا ورم پا شده یا دچار خستگی پا می‌شود. برخی گزارش می‌دهند شب ها پشت زانو پا ها ناگهان دچار گرفتگی عضله پا می‌شوند، این موضوع را کرامپ می‌نامند. این علائم، علائمی هستند که باید حتما آن واریس را درمان کنید.

    زمانی هست که بیمار مشکلی ندارد ولی پزشک تشخیص میدهد که ممکن است دچار عارضه بشود و یعنی این پا در خطر عارضه است. واریس ها ممکنه لخته بکنند و ممکن است دچارخونریزی بشوند، این پزشک با معایناتش و با سونوگرافی ای که انجام میدهد به ان تشخیص میرسد و به بیمار پیشنهاد می کند که شما باید درمان بشوید.

    نتیجه گیری

    در صورتیکه دکتر تشخیص این بیماری را برای شما داد، اگر بلافاصله رگ های واریسی را درمان نکنید، می تواند منجر به مشکلات جدی تری مانند خونریزی شدید از این رگ ها، بیماری های پوستی، تغییر رنگ پوست، زخم پا و ترومبوز وریدهای عمقی شود.

    همانطور که می دانید طبق امار حدود ۲۰ درصد از بزرگسالان مبتلا به این نوع از بیماری ها می‌شوند. بیماری های واریس جزو دسته بیماری های مزمن به شمار می رود، به همین منظور، باید در اولین فرصت و در مراحل اولیه درمان به متخصص واریس در اصفهان مراجعه کنید.

    برای امتیاز دهی به این پست کلیک کنید
    [تعداد امتیاز دهندگان: 202 میانگین امتیاز: 5]