لیست بهترین جراح بینی 1402 | بهترین متخصص جراح بینی | طبیب یار

  • افزودن به علاقه‌مندی 66 بازدید

    شیراز

    Dr-uranus-dasmeh
    تماس بگیرید

    دکتر اورانوس داسمه

    جراح بینی جراحی پلاستیک پزشک متخصص
  • افزودن به علاقه‌مندی 62 بازدید

    تهران

    Dr-mehdi-saberi
    تماس بگیرید

    دکتر مهدی صابری

    جراح بینی پزشک متخصص
  • جراح بینی

    امروزه بیماران زیادی جهت انجام رینوپلاستی به متخصص جراح بینی مراجعه می کنند. عمل بینی یا همان رینوپلاستی، یکی از پرطرفدارترین جراحی های پلاستیک می باشد که جهت تغییر و اصلاح فرم بینی به کار می رود. این جراحی در سال های اخیر جزء متداول ترین جراحی های پلاستیک در ایران بوده است.

    شکل بینی می تواند تاثیر زیادی بر زیبایی چهره و توازن آن داشته باشد. فرم بد بینی یا اندازه بزرگ آن می تواند موجب کاهش اعتماد به نفس فرد شود. البته رینوپلاستی جهت اهداف درمانی نیز توسط متخصص جراح بینی انجام خواهد شد. در این مقاله می خواهیم به معرفی متخصص جراح بینی و انجام عمل بینی توسط این پزشک بپردازیم.

    متخصص جراح بینی کیست؟

    متخصص جراح بینی کیست؟

    متخصص جراح بینی، پزشکی است که می تواند عمل رینوپلاستی یا جراحی پلاستیک بینی را انجام دهد. هم متخصصان جراحی پلاستیک و هم متخصصان گوش، حلق و بینی قادر به انجام عمل بینی برای بیماران هستند. این متخصصان علاوه بر دریافت مدرک دکترای خود، سه الی چهار سال به صورت تخصصی در حوزه مورد نظر خود تحصیلات داشته اند. درنتیجه می توان این پزشکان را متخصص نامید. به جزء جراحان پلاستیک و جراحان گوش، حلق و بینی، پزشکان دیگر نمی توانند این عمل را انجام دهند. عمل رینوپلاستی هم جهت درمان مشکلات تنفسی و انحرافات بینی و هم جهت اصلاح شکل ظاهری بینی انجام می شود.

    چگونه بهترین متخصص جراحی بینی را انتخاب کنیم؟

    بهترین متخصص جراح بینی، پزشکی است که در حوزه انجام عمل بینی تخصص، مهارت و تجربه لازم را داشته باشد. عمل بینی یک کار تجربی است که کسب مهارت در آن مستلزم تجربه های فراوان می باشد. بنابراین پزشکانی که سابقه زیادی در انجام عمل بینی دارند به عنوان بهترین متخصص جراح بینی شناخته می شوند. بهترین جراح بینی، جراحی است که در جلسه مشاوره به انتظارات و نیازهای بیمار خود توجه کند. تا این گونه بتواند انتظارات او را از انجام عمل برآورده سازد. جهت انتخاب بهترین جراح بینی تنها کافیست به نمونه کارهای او توجه کنید. زیرا تصاویر خود گویای همه چیز می باشند.

    عمل بینی چگونه انجام می شود؟

    برای انجام عمل بینی ابتدا بیمار باید نزد متخصص جراح بینی ویزیت و معاینه شود. به این جلسه، جلسه مشاوره هم گفته می شود. در جلسه مشاوره بیمار در مورد انتظارات خود از عمل بینی و نوع مدل بینی مورد پسند خود با پزشک صحبت می کند. همچنین در این جلسه بینی بیمار از جهت داشتن انحراف بینی به صورت کامل بررسی خواهد شد. سپس بیمار باید آزمایش های لازم را انجام دهد تا پزشک مطمئن شود بیمار کاندید خوبی برای عمل بینی است.

    انجام عمل بینی توسط متخصص جراح بینی در اتاق عمل و در شرایط کاملا استریل شده انجام خواهد شد. بیمار تحت بیهوشی عمومی قرار می گیرد. بنابراین بیمار به هنگام عمل هیچ گونه درد و استرسی را تجربه نخواهد کرد. عمل بینی ممکن است یک ساعت و نیم الی دو ساعت طول بکشد. عمل بینی با انجام تغییراتی روی استخوان و غضروف های بینی انجام خواهد شد.

    انواع تکنیک های عمل بینی

    انواع تکنیک های عمل بینی

    متخصص جراح بینی برای انجام رینوپلاستی از تکنیک های مختلفی استفاده می کند. تکنیک بسته و تکنیک باز جزء روش های مختلف عمل بینی هستند. پزشک با توجه به صلاحدید خود، وضعیت بینی فرد و انتظارات فرد از نتیجه عمل یکی از این روش ها را انتخاب می کند. بهتر است بیماران انتخاب روش مناسب عمل بینی را به عهده پزشک بگذارند. زیرا پزشکان با دانش و تخصص خود بهتر می توانند تکنیک مناسب عمل بینی را انتخاب کنند. در واقع پزشکان تکنیکی را انتخاب می کنند که از هر جهت پاسخگوی نیاز بیمار باشد. در ادامه به معرفی هر یک از تکنیک های بسته و باز به صورت جداگانه می پردازیم.

    عمل بینی بسته

    تکنیک بسته، تکنیکی است که توسط متخصص جراح بینی برای ایجاد تغییراتی در استخوان و غضروف بینی انتخاب می شود. در این تکنیک، برش ها به صورت کامل در داخل بینی زده خواهند شد. یعنی با نگاه کردن به بینی، هیچ برشی روی سطح آن دیده نمی شود. این تکنیک بیشتر برای ایجاد تغییرات روی پل بینی مناسب است. زیرا جراح نمی تواند تغییرات زیادی در نوک بینی و یا اندازه پره های بینی ایجاد نماید. این نوع عمل برای کسانی که دوست ندارند برش های عمل روی بینی آن ها دیده شود بسیار مناسب است.

    عمل بینی باز

    عمل بینی باز یکی از متداول ترین تکنیک هایی است که توسط متخصص جراح بینی برای انجام رینوپلاستی به کار می رود. در این تکنیک، یک برش کوچک در غضروف میانی دو سوراخ بینی زده می شود. این گونه جراح بهتر می تواند به غضروف نوک بینی و استخوان پل بینی دسترسی داشته باشد. در این تکنیک، پزشک قادر است تغییرات چشمگیر و وسیعی را اعمال نماید. البته جای برش روی بینی بسیار جزئی است و به مرور زمان جای آن محو می شود.

    انواع مدل های عمل بینی

    انواع مدل های عمل بینی

    انجام رینوپلاستی توسط متخصص جراح بینی مدل های مختلفی دارد. بیماران می توانند هنگام مراجعه به پزشک، نوع مدل بینی را که در نظر دارند انتخاب کنند. عمل بینی در مدل های طبیعی، فانتزی و نیمه فانتزی انجام می شود. البته توسط داشته باشید که نوع بینی فرد یعنی استخوانی یا گوشتی بودن آن تاثیر مهمی در انتخاب مدل جراحی دارد. در واقع کسانی که بینی گوشتی دارند ممکن است در انتخاب مدل عمل بینی با محدودیت مواجه باشند. چون اصولا عمل بینی های گوشتی بسیار سخت تر از بینی های استخوانی است.

    سعی کنید در انتخاب مدل عمل بینی با متخصص جراح بینی مشورت کنید و به توصیه آن او توجه نمایید. زیرا پزشکان با توجه به نوع چهره شما و فرم بینی تان، بهترین مدل بینی را به شما پیشنهاد می دهند. در ادامه به معرفی هر یک از مدل های عمل بینی به صورت جداگانه می پردازیم.

    عمل بینی طبیعی

    یکی از مدل های عمل بینی که توسط متخصص جراح بینی انجام می شود، مدل طبیعی است. در عمل بینی طبیعی، تنها ایرادات و عیوب بینی رفع می شوند. همچنین اندازه بینی مقداری کوچک خواهد شد. در این مدل پل بینی قوس بسیار خفیفی پیدا می کند و پره های بینی مقداری کوچک می شوند. الیته پره ها به مقداری تنگ می شوند که مشکلی در تنفس پیش نیاید. این مدل همان طور که از نامش پیداست ظاهر بسیار طبیعی و نچرال به بینی می بخشد. به صورتی که افراد در نگاه اول متوجه عمل بینی شما نخواهند شد.

    عمل بینی فانتزی (عروسکی)

    عمل بینی فانتزی توسط متخصص جراح بینی بیشتر برای خانم هایی انجام می شود که دوست دارند بینی عروسکی داشته باشند. در این مدل سایز بینی بیش از حد کوچک شده و پل بینی حالت سرسره ای پیدا می کند. نوک بینی بالا آورده شده و پره های بینی تا حد امکان تنگ می شوند. این مدل طرفدار بسیار کمتری دارد. زیرا امکان بروز مشکلات تنفسی در آن زیاد است. البته اگر پزشک مهارت و تجربه کافی داشته باشد، بیمار با مشکل تنفسی مواجه نخواهد شد.

    عمل بینی نیمه فانتزی

    عمل بینی نیمه فانتزی یکی از پرطرفدارترین مدل های عمل بینی است که توسط متخصص جراح بینی به وفور انجام می شود. این مدل مابین روش های طبیعی و فانتزی قرار دارد و به نوعی تعادل را میان آنان حفظ کرده است. در این مدل در پل بینی قوس کمی ایجاد شده که زیبایی زیادی به بینی می دهد. نوک بینی برای جلوگیری از افتاده نشان دادن آن، مقداری بالا می آید. سوراخ های بینی تا جایی که مشکل تنفسی ایجاد نشود، تنگ خواهند شد. بنابراین در این روش تعادل به تمام معنا رعایت می شود. مدل نیمه فانتزی جزء زیباترین مدل های عمل بینی است.

    متخصص جراح بینی استخوانی

    متخصص جراح بینی در جلسه مشاوره با معاینه بینی، نوع بینی را تشخیص می دهد. در واقع بینی ها به دو دسته کلی بینی های استخوانی و بینی های گوشتی تقسیم می شوند. بینی های استخوانی بیشتر دارای بافت استخوانی و غضروف هستند.

    عمل کردن بینی های استخوانی بسیار آسان تر از بینی های گوشتی است. همچنین درد و ورم بعد از عمل بینی استخوانی بسیار کمتر می باشد. بینی های استخوانی دارای پل بینی باریک تری هستند و اندازه پره های آنان کوچک تر است. همچنین نوک این بینی ها حالت گرد و گوشتی ندارد و بافت آن محکم می باشد. بینی های استخوانی را به راحتی می توان به انواع مدل های عمل بینی جراحی کرد و از این نظر با محدودیتی مواجه نیست.

    متخصص جراح بینی گوشتی

    متخصص جراح بینی می تواند بینی های گوشتی را نیز به بهترین شیوه عمل کرده و نواقص آن ها را برطرف کند. بینی های گوشتی دارای بافت چربی زیادی هستند. از مشخصات این بینی ها می توان به پره های پهن، نوک بینی گرد و پوست ضخیم اشاره کرد. عمل کردن برخی از بینی های گوشتی ممکن است با ریسک کمی همراه باشد. زیرا این احتمال وجود دارد که بافت چربی بینی برگشته و بینی به حالت قبلی خود بازگردد. البته این احتمال بسیار کم می باشد.

    بهبودی بینی های گوشتی بعد از عمل مقداری دیرتر از بینی های استخوانی است. زیرا عمل این بینی ها با ورم زیادی همراه می باشد. بنابراین کسانی که بینی گوشتی دارند باید مراقبت های شدیدتری جهت تسریع بهبودی خود انجام دهند. متخصص جراح بینی همراه بر انجام کلیه مراقبت های بعد از عمل برای این افراد تاکید دارد.

    مراحل عمل بینی

    مراحل عمل بینی

    برای انجام عمل بینی توسط متخصص جراح بینی، ابتدا بیمار در اتاق عمل بیهوش می شود. سپس جراح، برش های لازم را با توجه به تکنیک انتخاب شده، روی بینی بیمار انجام می دهد. بعد از انجام برش ها، پوست بینی بالا آورده می شود تا جراح به قسمت های استخوان و غضروف دسترسی پیدا کند. در این مرحله تغییرات لازم توسط متخصص جراح بینی روی بینی فرد اعمال می شوند. بعد از اعمال تغییرات، پوست بینی مجددا روی بینی قرار گرفته و برش ها به دقت بخیه زده خواهند شد.

    اقدامات لازم قبل از جراحی بینی کدامند؟

    متخصص جراح بینی جهت کاهش خطرات عمل بینی انجام برخی از اقدامات را به بیماران خود توصیه می کند. اگر می خواهید روند جراحی شما به بهترین شیوه پیش برود، حتما به انجام این توصیه ها توجه کنید.

    • یک ماه قبل از انجام عمل از مصرف سیگار، قلیان و مشروبات الکلی بپرهیزید.
    • از دو هفته قبل از انجام عمل، رژیم غذایی سالم و مقوی داشته باشید. مصرف میوه ها، سبزیجات و پروتئین ها به مقدار زیاد توصیه می شود. مصرف مکمل های ویتامینی نیز بسیار مفید است.
    • از مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین E بپرهیزید.
    • اگر داروی خاصی مصرف می کنید، حتما به پزشک خود اطلاع دهید. تا یک هفته قبل از انجام جراحی از مصرف داروهای رقیق کننده خون بپرهیزید. داروهایی مانند آسپرین، ایبوپروفن، ویتامین E و ... .
    • شب قبل از انجام جراحی حتما حمام کنید. در روز جراحی از مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی خودداری نمایید.

    مراقبت های لازم بعد از عمل بینی

    مراقبت های لازم بعد از عمل بینی

    متخصص جراح بینی در جلسه مشاوره برخی از نکات را در مورد مراقبت های بعد از عمل به بیماران گوشزد می کند. اگر قصد انجام عمل بینی را دارید باید تمامی توصیه ها و مراقبت های لازم بعد از عمل را با دقت فراوان اجرا نمایید. زیرا این مراقبت ها نقش زیادی در تسریع بهبودی بینی و کاهش عوارض بعد از عمل دارند. در ادامه به برخی از مهم ترین مراقبت های لازم بعد از عمل بینی می پردازیم.

    • تا 24 ساعت اول باید کمپرس سرد را بر روی گونه ها قرار دهید تا از ورم صورت و چشم ها کاسته شود.
    • تا یک هفته از هر گونه دست زدن به بینی خودداری کنید.
    • تا سه روز بعد از عمل بهتر است محل قرار گرفتن سر بالاتر از بدن باشد. این کار جهت کاهش ورم انجام می شود.
    • از روز دوم به بعد می توانید از کمپرس گرم استفاده کنید.
    • تمامی داروها و آنتی بیوتیک هایی که متخصص جراح بینی برای شما تجویز کرده است سر ساعت مصرف کنید. این داروها در کاهش خطر ابتلاء به عفونت موثر هستند.
    • از خوابیدن به شکم و پهلو تا دو هفته بعد از عمل بپرهیزید. زیرا این کار موجب افزایش ورم و تغییر فرم بینی خواهد شد.